Dé mannenmodewinkel van Zuid-Oost Brabant

Al 38 jaar is Lenssen voor Mannen een begrip in Mierlo en omgeving. Wij bieden een uitgebreide collectie casual en trendy mode, evenals de meest stijlvolle (trouw)pakken. Ontdek ons ruime assortiment en ervaar de gemoedelijke sfeer in onze vernieuwde winkel!

Verbinding in stijl

In het hart van Lenssen ligt een diepe toewijding aan verbinding. Als een warm familiebedrijf omarmen we betrokkenheid en persoonlijke aandacht als onze kernwaarden. Wij geloven dat mode meer is dan alleen kleding; het is een uitdrukking van persoonlijkheid, een verhaal dat verteld moet worden. Bij Lenssen draait het niet slechts om het kiezen van kledingstukken; het gaat om het vormen van blijvende relaties en het delen van onze passie voor stijl. In onze winkel creëren we een vertrouwde omgeving waarin persoonlijke stijl tot leven komt.

familie lenssen 1

Wij hebben een nieuw jasje...

…en we kunnen niet wachten om te laten zien hoe goed dat jasje ons past. We hebben enorm hard gewerkt om de winkel te voorzien van een compleet nieuw jasje. Onze vernieuwde deuren op de hoek van ons pand staan voor jullie open en wij kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen.

Wat ons uniek maakt

Bij Lenssen voor Mannen streven we ernaar om jouw winkelervaring zo aangenaam en uniek mogelijk te maken. Ontdek onze belangrijkste voordelen die ons onderscheiden.

Voor elke man en gelegenheid

Of je nu kleding nodig hebt voor je werk, een feestje, een gala, je trouwdag of gewoon voor een relaxte dag op de bank, bij Lenssen voor Mannen slaag je altijd. Voor jong en oud, en voor elke gelegenheid!

Perfect maatwerk

Perfecte pasvorm is essentieel. Zijn je mouwen of broekspijpen net wat te lang? Onze coupeuses maken het kledingstuk precies op maat, zodat het perfect aansluit.

Geniet en ontspan

Neem even rust tijdens of na het shoppen in onze sfeervolle huiskamer of stijlvolle bar. Geniet van een welverdiende kop koffie, fris, of een biertje of wijntje. Bij Lenssen voor Mannen zorgen we er graag voor dat je bezoek aan onze winkel compleet is.

Gratis parkeren

Makkelijk en gratis parkeren voor de deur en op korte loopafstand. Bezoek ons zonder zorgen over parkeerkosten.

Elke stijl,
elk moment,
één bestemming,
voor mannen.

Beste bezoeker

Welkom op onze vernieuwde website!
Bij Lenssen staat persoonlijke stijl centraal. Als familiebedrijf zijn we trots op de verbinding met onze klanten en waarderen we jouw betrokkenheid enorm.

Onze website is pas recent live gegaan en jouw feedback is van onschatbare waarde. Heb je suggesties of tips? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we blijven groeien en jouw winkelervaring verbeteren.